felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Friday, 7 August 2015

Dulu pengasas Al-humaira IDOLA fel..Tapi kini....

Dulu pengasas Al-humaira IDOLA fel..Tapi kini....
tapi kini dia 1 of my kakak yg sgt2 baik..

Ok mari fel imbas kembali cerita 4 tahun lepas..masa tu kami masih belum mula jalankan perniagaan online.
Fel selalu stalk org berjaya.. dan kak hani n suami adalah antara nya..bayangkan butik dia ada 400k follower masa tu.. xda main facebook ads tau.. jual tudung apa pun sold out sekejap ja.. fel masa tu berimpian besar, buka fb ja stalk la kak cantik ni..

itu saya! uolls ada tak yg perangai macamn ni? cuba senyum n ucap ALHAMDULILLAH..

apa fel cuba sampaikan, impian fel adalah jmpa kakhani face to face, masa tu mmg xtau kakhani org kedah jugak.
lepas 3 tahun kami dijemput menjadi speaker utk program yg sama, jumpa kali pertama serius nebes. kakhani sgt cantik! Dan fel rasa macam MIMPI! Sebab fel x sangka indah aturan Allah,siapa lah fel utk berimpian besar tapi dengan impian besar itu kini fel berjumpa dengan mudah semua ygfel inginkan.. Alhamdulilah.

Fel xpernah nampak yg orang kaya ni hanya nak duduk n berkawan ngan org kaya! Tapi fel selalu nampak aku nak jadi kaya dan duduk semeja dengan mereka .. Sebab aku nak tahu apa org2 kaya bincangkan. Cuba teka? Mereka tak mengutuk dan bercakap buruk orang! Patut mereka jadi org hebat!

Ramai sgt2 kalau fel nak cerita pasal kisah idola fel nih, ada banyak wish list fel nak jumpa mereka dan hampir semua tercapai dan ada yg tetiba tetiba menjadi kawan rapat! Antaranya ustaz don,Uai(isteri),ust Fathuri,Tan sri mokhtar, dan beberapa artis berhijrah seperti yatthamzah,heliza helmii dan siti nordiana yg mana dulu2 fel xsangka akan menjadi kawan... Kisah mereka semua penuh inspirasi! Dan setiap dari mereka fel jumpa dengan cara dan situasi yg sangat unik!

Fel xbanyak gambar ngan kakhani sbb kalau jumpa x teringat plak nak selpie banyak2 huhu.. Tapi kak hani seorang yg sgt humble..dia dan suami mmg layak dijadikan inspirasi! Well people... Cepat berangan nak jumpa siapa! Hhee mana tahu jadi kenyataan kan...

Cer share siapa yg kalian teringin sgt nak jumpa?



9 comments:

  1. seikhlas hati..saya nak jumpa akak..

    ReplyDelete
  2. NAK SANGAT JUMPA DENGAN ADIK.. RASA NAK PELOK!
    NAK LUAH SEGALA2..

    ReplyDelete
  3. NAK SANGAT JUMPA DENGAN ADIK.. RASA NAK PELOK!
    NAK LUAH SEGALA2..

    ReplyDelete
  4. Nak jumpa dengan Puan Felinna Nadea ed Fattah. Saya nak menimba ilmu bisnes muslim. Masa akak datang KUIS baru ni saya bawak anak ke hospital ada appointment. Rumah saya sebelah KUIS je pun:)

    ReplyDelete
  5. saya nak jumpa someone yang hebat and berjaya. tetiba terjumpa fb Kak Fel, tetiba tahu pasal marketing talk, tetiba cuti saya diluluskan utk join talk tu, tetiba kak Fel bukak butik kat bangi, kami saja2 singgah.. tetiba kak Fel sampai.
    Allahuakbar.. subhanallah.. syukur alhamdulillah. semoga kami berjaya and humble macam Kak Fel.

    ReplyDelete
  6. Impian nak jumpa adik fel nie, InsyaAllah jika dipermudahkan, nk ikut jejak langkah adik fel.. 'hijrah'

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :