felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Wednesday, 13 June 2012

sedihnya....

blogger sekalian... felinna rs spt trpksa close account ni sbb terlalu byk gambar felinna yg xberhijab ada dlm ni..plus ramai yg amik n gunakan dgn tujuan xmolek..hmm nak delete gmbr1 persatu xtermampu rsanya..tapii sgt syg sbb byk koleksi cerita hdup ada dlm ni spt diari.. hm i need u guys nya advise.. sgt2..

if u guys on my shoes apa akn buat ?

9 comments:

  1. sis juz masuk kt entry sis kan..means kak go to post list..juz delete all entry sis yg x pkai tusung..senang..mcm eruz selalu buat..dlu tak bertudung..eruz delete smua entry eruz yang ade pic tak bertudung..and sis kena buka kat akaun google sis jugak..means Picasa Web Albums..kat situ pon kak kena delete pic2 akk..klu tak dorang leh seacrh dekat goole..taip nama kak dh keluar pic2 kak yg dulu.. eru zdh penah kena smua ni..tapi eruz cepat2 delete semua..so kirnaya blog eruz jadi macam new balek.. tak pe kak.. kenangan kita leh ingat lagi tapi maruah kita kena pertahankan..akak jgn delete blog kak..nnt musuh2 kak lagi ketawakan kak..juz delete entry yang ade gmbr2 kak tak bertudung.. ok akk syg!

    ReplyDelete
  2. beb mcm mna na dlete dlm google 2???ley ajr ta???

    ReplyDelete
  3. delete pic dah la kak.......

    ReplyDelete
  4. eruz nak ajar tapi tak taw nak ajar cam mane.. camna eh??kira masuk dkat picasa web album.. setipa pic kita upload kt blog akan naek kat situ..try search kt google image..letak link blog kita or nikname kita..nnt kuar gmbr kita..klik kt situ.. pastu pndai2 la cari nk msuk picasa web tue..

    ReplyDelete
  5. betul kak,, akk xyah la delete blog ni,, just delete gmba yg tak pakai tdung la,, dulu penah tgk gmba akk yg freehair n cepat je hati ni salah sangka,, tp skang ni tgk akk da start berubah,, Alhamdulillah~ sye pon suka tgk akk skang,, smoga bisnes akk bertambah maju n jadi muslimah sejati !
    :btw sye kwn ngan fadirah,, i'm glad to see her in hijab now~ semoga perubahan itu berkekalan =) :

    ReplyDelete
  6. As'salam...
    Izinkan sy share sikit info yg sy tahu ye mcm mana nk delete gambar2 tu...
    Kalau gambar2 tu org ambil dr blog awk, awk just delete je gambar2 tu dr post entry awk kt blog awk ni. insyaAllah semua gambar2 tu akan auto delete include gambar2 yg muncul di carian Images Google.
    Tapi kalau gambar2 tu org ambil dan save, susah awk nk delete. Perlu mohon jasa baik mereka men-delete-nya...
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  7. jgn delete ek...kisah felinna boleh menjadi panduan n smgt bg kte ogr yg gagal ni...sebak rsanya bca ksh hdup felinna...

    ReplyDelete
  8. my opinion, delete gambar yg x berhijab shj...

    ReplyDelete
  9. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :