felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Thursday, 17 February 2011

felinna nadea herself -1st episode-

pic asal fel yang tak berhijab di post ni semuanya telah diremove ya.
(FELINNA NADEA ED FATTAH)
smoking : NO
Alcohol : NO
drugs : NO
Vandalism : NO

LOVE : priority
FAMILY : priority
POSITIVE : YES
PETS : yes


who felinna?
 ini cerita bagaimana sy memulakan kerjaya....here i am..felinna..my full name ialah nadea felinna ed fattah,come lets talk..im individualist, im young lady wit a strong passion!When work, commitment, and pleasure all become one and you reach that deep well where passion lives, nothing is impossible!i dtg dr keluarga yg bercerai.. i xmalu nk mngaku itu sbb i ada ibu n bpa yg bagus... cuma jdoh mereka xpjg.

felinna blajar tinggi ker??
felinna sambung belajar d uitm shah alam bidang masscom.. byk yg i peljari msa d shah alam.. i know ada yg terlepas pandg tp i kuatkan semngat cuz i xnak kalah.bila grade jer trus i nk buat bisnes.i tahu ramai xsetuju i buat bisnes usia muda tp ,sy tidak takut!(ayat nk bg positif) i akn terus mara meluaskan empayar felinna's,Felinna love ent. itulah nama pendaftaran perniagaan titik peluh i,i bermula dgn pasar tani,ekspo2 kecil sehingga ke uptown lewat malam, pelik tp bnar.. org ckap i nak ke duduk ke tempat mcm tu.... hallo!! sy mnusia biasa yg xde apa2 pun.i xksah la xder aircond,naik kapcai,kna hujan or makan kedai tepi jalan ok! (yakin)..

kejatuhan n mndapat fayard mart
i prnah jatuh terduduk krn terleka(baru sedar susah nk buat bisnes,padan muka) tp mydad selmatkan i dgn hadiahkan fayard mart dgn harapan dpt mnjaga adik2 bila dia dah xda.tp pening gak la nk uruskan bnda2 yg byk xdlm mart..tp i x kisah yg penting nk gak teruskan cita2!..

bermula felinna butik
kmudian bermula la perjalanan gadis bernama felinna... butik pertama felinna dibuka dlm usia 22 tahun di tg bndahara... :) ya nice place.. besar n mcm2 ada... mula2 tu nak bukak cc n kafe tp ishhh tahu ker cik felinna handle?? pkir punya pikir.. hahahhah sy telah memanipulasikan bpak utk mngambil alih officenya mnjadi butik!! yayyyyy2!!!! i mula kumpul duit sikit2 target dlm setahun satu cwangan .... yes berjaya xsmpi 6 bulan then i buka another cawangan ker ct plaza (sambungannnnn_)....

felinna modelling
bila mndapat sambutan ramai i mula mengerah tenaga bff utk menjadi model hahhah... dr situ timbulnya idea  hingga wujud Felinna Modelling agency yg mmpunyai lbih dr 60 model di bawah naungan kami! di seluruh malaysia... (cerita mngenai agency chapter seterusnya ya)

paintball
 sekarang i sedang bertungkus lumus mnyiapkan satu lagi projek usahasama dgn akr holding(mngenai paintball).. hah sbb tula org pelik napa i asik beletiaq pasai permainan ni... ya paintballl.. ahhahhahah good things tau.....ntii akn diceritakan..

weyy xpenat ker?
ya...sy pnat sbb sy bkn superman tp skongan kuat org d luar sna mmbahgiakan sy..thnks to all! n sorry kpd kwn2 yg xsmpat jmpa or lepak.. no masa now!! promise will gv u guys ganjaran 4 waitin! sabarrrr... ini cerita belum habiss xlarat tulis... hahahhahahh il promise will karang soon... bout me myself, love,family,bff,friends!

15 comments:

  1. wah..kak felina...u very tough gurl..very positive...i adore u!! :)

    ReplyDelete
  2. kak fellina..i adore u sys..
    i'll make u as my idol..u r very inspiring..
    be successful in young age..impossible thing to archieve but u already prove it! well done sys ! ;)

    ReplyDelete
  3. p.apple: 4 me nothiung is imposible syg.... trust me.. u also cn mke it!

    ReplyDelete
  4. great girls sis! U dh bktikan u brjya tnpa jual blikan rupa u tp dgan usaha u sndri! Sumpah i ckp,i mmg tabik u. Kita pnah jmpa n i mmg mnat sgt. U tramat cntik! N i ada lg bju yg i bli kt u,time 2u jual kt uum sint0k. Hehe,

    ReplyDelete
  5. Salam,
    nice story..
    u r a strong and one lucky gurl..
    im glad we has something in common..
    ;)

    ReplyDelete
  6. lolitony: thnks 4 ur support sista...... nanti beli baju lagi tau!

    ReplyDelete
  7. zaza wanie :: sys !! can i b lyke u ???
    i reali wan 2 b a model .
    but i don know how . u can search me (zaza_lolita92@hotmail.com) o my email (amyza2412@yahoo.com)
    TQ .

    ReplyDelete
  8. zaza wanie :: sory,u can search me on fb (zaza_lolita92@hotmail.com)

    ReplyDelete
  9. cukup pakej..yg penting tak sombong..well done dear..may god bless u...a very beautiful young businesswoman

    ReplyDelete
  10. woooww..saya kenal kak felinna dari sebelum akak kawin..tapi dlm FB jer..kenal2 cmtu..tapi sekrang akak dah maju kehadapan..akak idola sya :)

    ReplyDelete
  11. saje bace post lama2 kat fel sebab nk tengok wajah kak fell..hehe....

    ReplyDelete
  12. Cantek kakfel;)

    Done Follow this blog #438

    ReplyDelete
  13. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :