felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Monday, 29 April 2013

oh dah bersawang haha :

Assalammualaikum semua..

alhamdulillah saya pengguna setia produk felinna :) eheem2..


xtahu sy nak cakap ni kategori bersawang atau sudah menjadi kematu blog yg dibiarkan sepi sekian lama.. Alhamdulillah fel masih ada di sini and elok2 shj :)

uolls yg mengikuti my story and tahu mengenai produk2 baru yg fel keluarkan terima kasih uolss! ala2 nak tulih panjang berjela sebab banyak yg fel xcerita tapi fel yakin uolls banyak mengikuti my story di

company page: 
http://www.facebook.com/pages/Felinna-Beauty-official/306153152823604


oh website we olls:
http://www.raffelinnagroup.com/

ehh..eyh..terlajak promote. maap yer sebenarnya bukan nk promote cuma nk bagitahu uolls kalau xjumpa fel here mayb boleh ke page2 tersebut.. 

ok mulakan cerita perlahan2 setakat hari ini fel meniti saat2 yg sangat xpernah dibayangkan walaupun mmg impian ke arah itu tetapi Allah turunkan rezeki dan membuka peluang sepantas ini hingga membuatkan fel rasa fel adalah manusia yg sangat bertuah. TERIMA KASIH ALLAH :) 

Uolls mungkin tertanya kemana fel menghilang kan ?? ok di sini mari fel kongsikan sedikit cerita2 sepanjang ketiadaan entry di blog ini :)









dan syukur kami semua termasuk si kecik untuk sentiasa tersenyum sehingga hari ini selepas melepasi titik titik hitam serta dugaan yg besar dari ALLAH.. YERR ANAK SAYA SUDAH BESAR! hhee cepat masa berlalu dan lagi beberapa hari dia akn menginjak ke usia 1 tahun <3 sebagai ibu n bapa kami sangat tidak sabar menunggu hari nya tiba..

dan suami masih seperti 2 tahun lepas,, penyayang,tolerate,ringan tulang dan memimpin fel dengan bagus. semua ini anugerah yg xterhingga dan ujian2 tetap ada tetapi kami hadapi dengan tenang.. <3 

begitu lah hidup jangan kita melihat kepada keseronokkan semata.. marilah kita lihat akan kesedihan dan keburukkan yg mungkin akan membawea kita kepada kejayaan. saya tidak menyuruh anda menjadikan sy idola tetapi mungkin anda boleh belajar dan mengtahui hidup tidak selalu indah melalui kisah hidup yg fel paparkan..

anda dan saya manusia biasa kita melalui ujian,dugaan dan jerit perih yg sama cuma berbeza cara,tempat dan masanya.. ingat! tiada yg sempurna tanpa kesilapan maka jangan difikirkan hal silam tp balik kdan hiduplah utk masa depan.. 

salam semua :)

2 comments:

  1. i suka baca kisah2 dari u susah sampy u senang... hope me n husband boleh jadi setabah u & ur husband too...

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :