felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Monday, 29 April 2013

Cerita lama utk dikenang

Salam uolls! wah lama xjengah blog mmg da berhabuk sakan ni.. :)

ok just few review sempena ramdhan.. syukur ramadhan kali ini saya mampu membeli set lengkap,pakaian,kasut,handbag and duit poket utk 50rang adik 3 org ibu and 2 orang bapa beli barang2 yang dorang nak.. syukur,,syukur,,syukur..

just nak talk bout jiwa kental.. bila kita sakit, kita akn rasa rendah and xda apa2.. tapi bila kita sihat kita akn pikir bodohnya aku napa lah biarkan kesakitan kuasai diri,, tapi itu lumrah.. cuma ingatkan diri sendiri smpai bila nak sakit and sampai bila nak rebah..

saya xkuat.. tapi sy kuat semangat.. saya xcukup yakin diri,, tapi saya buat2 yakin gilers.. hahaha.. nak tahu fakta? kalau jumpa orang sy akan kelu nak potpet sampai org cakap berlagak.. then kalau keluar sy akn tgk lantai takut org kenal.. ( konon2) hahah and yg penting kena tgk cermin tu 24 hours .. sgt xconfident OK!

terukkan tahap xconfident saya? tapi anda semua sure xrasa sy macam xconfident kan? pandai tau i coverr hhe..

ehh melalut plaks.. ok bab jiwa kental maksudnya..sesapa yg ikuti blog felinna mmg tahu la ssh payah felinna jatuh,bangun, naik,stop,rehat haha.. semua nya lah.. then now jiwa sy bersama facebook ja hari2.. sampaikan makan fb tido fb and mandi fb.. haa.. ada yg xnampk sbnarnya melalui fb kita mmpu jana pndapatan yg lumayan.. dari 0 sen ke ratusan ribu.. sapa nak bagi?

ni bukan MLM atau nak promote bines.. xkisah anda jual apa atau buat apa pun tapi sntiasa lah fikir sesuatu yg mndatangkan faedah.. wang adalah faedah plg utama nowadays.. bila susah sy nampk berapa ramai yg lari tggalkan sy.. tp bila sng sy juga nampk berapa ramai yg lari mendapatkan saya.. asyehh itu lumrah lahh.. xpayah ni bgtahu semua org pon tahu ok! haaa phew..

bila bisnes online jiwa mmg kn kental.. hahha.. tergelak ternangis tergumbira masa online itu adat.. yg mana nak tipu yg mana nak kondem yg mana xngaku mencuri.. itu adat.. tp saya hadapi dengan tabah.. saya berpuas hati hasil usaha sy selama 10 bulan buat on9 bisnes secara activea nd inovative ni sy dapat penuhi kehendak hati :)

nak tarik minat anda untuk sama2 mencari rezeki.. mari saya tunjukkan hadiah untuk diri sendiri, every month i will reward myself untuk setiap penat lelah .. :)

Blackberry Bold 5.. Latest Edition :)

New car for me and husband

Mini house for us untuk berteduh

HTC One X

RM5K beramal bersama anak yatim (bukan duit felinna TAPI customer )

Galaxy Tab for staff 




semua hadiah dia ats xtermasuk new studio, new butik, vacation, baju, handbag, lipstick la... all makeup and perhiasan wanita..

ohh ini satu cara untuk kita reward diri ya syg2.. pls and pls jadi wanita yg bijak untuk mnghadapi msalah dalam hidup..

sy pernah tinggal 0 sen dalam akaun dan sy sedang cuba meniti hari2 melawan kesalahan lampau.. kalau kita berdiri di masa silam .. maka masa hadapan akan berlari meninggalkan kita,, jika ada yg kata semua gambar ni sbg riak maka saya minta dijauhkan perasaan tu sbb saya nak naikkan semangat semua wanita especially yg hadapi masalah agar tampil and bangun membina jiwa kental and hati besi untuk makin berjaya dalam hidup.. ya mungkin kita akan jatuh semula.. tapi bangun and terus bangun .

and da best thing is.. duit jualan yg terkumpul mampu memberi saya peluang untuk terbitkan produk jenama sendiri soon.... :) 


jika anda berminat nak tahu apa yg felinna buat untuk kumpul semula apa yg hilang dulu dlam masa 10 bulan bole check my page http://www.facebook.com/pages/Felinna-Nadea-ed-Fattah-official/163410137038537

jadi sempena raya ni kita sama2 muhasabah diri selain minta maaf kat orang kan apa katta minta maaf kat diri sendiri gak sebab still xmampu membri yang terbaik,

lepas raya sibuk berbisnes balik :)


1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :