felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Monday, 9 April 2012

thanks kerana membaca dan menyakiti hati sendiri

hhahahahha tergelak guling2 sy bila buka blog ni n tgk bersusun-susun komen dr anonymous di entri2 lpas n mnggunakan ayat2 yg  #$@%%^ (kasar)
adeh ada yg part dia cakap gf dia ikut event sylah jadi macm2.. haishh macam2.. kalo dia seorang bakal suami yg bgus.. xkan nk mnyalahkan org n maki hamun.. smua org ada pilihan di tgn msg2 .. gf is not ur wife yet... dont blame her lah.. anda mmpu bg apa dia nk now? so u teruskan..stiap org ada cita2 n impian..slagi blum sah bergelar suami isteri jgn la nk kongkong smua...

yg lain2 semua komen yg konon2 nk bg sy sakit hati.. tp sy senyum n balas " terima kasih membaca" wahh dia cakap sy huduh, buruk, teruk, tp rajin nya dia belek 1 persatu entri sy utk bg komen.. kalo sy tgk org tu teruk buruk nk buka n tatap muka dia pun xsnggup.. buat tmbah dosa..

jadi moral nya is.. time2 nk msuk maghrib ni.. bila ada ja anasir yg macam ni buat kat kita n try nk down kan kita cubalah positifkan minda.. tgk betapa dorang mnunjukkan kebodohan diri dgn post n mnganggu khidupan org lain macam tu.. elakkan ye, kita sbg mnusia jika mmbenci 1 org jgn lupa yg msih ada 1 org sdg membenci kita.. jika xnak org yg bnci kita buat bukan2 kat kita so xyah la buat bukan2 kat org yg kita benci... no no noo not good,, masuk tempat org n create drama tu adalah xbest n thumbs down... :p

semoga kalo nk post lagi komen2 tu makesure lah sy xtahu yg awak2 sdg stalk n masih mngambil berat ttg perjalanan hdup kita yg "dibenci" ni.. jd besarlah harapan semoga setiap yg mmbaca komen negatif msh mmpu berfikir yg waras n mpk betapa manusia2 sggup buat apa pun utk mnjatuhkn org lain .. nauzubillah...

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :