felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Sunday, 18 December 2011

bulan ke 4 permataku...

indah rasa bila melihat perut semakin membesar...

'syukur ummi telah berikan khasiat yg diperlukan oleh anak ummi..'

sepanjang mengandung benar2 mngajar erti susah payah seorang ibu.. kdg2 bila duduk sorang2 menangis terkenang mcmni rupanya ibuku mngandung dulu.. hurmmm org ckp nk bersalin nnti ssah.. now pun dah mula rs ssah but it teach me utk jd kuat n bertahan.. xda bnda yg seronok dtg tiba2... kna bersusah sat nk dapat anak pun...

owhh btw memasuki trimester ke-2 br berani buat entri psl kandungan sbb sblum ni risau juga.. org ckp trimester pertama baby xkuat lagi... syukur lah da lepasi saat2 plg getir.. muntah,pening,loya.. Allah ja tahu.. "lain org lain ya ragamnya" jgn di smakan semua ibu... bg yg xda alahan syukurlah n minta doa agar yg ada alahn dikurngkan alah nya...

nanti i will update da photo of me and belly... btw sekarang rs nk bergambar pun dah malas... nmpk bulat smacam jer.. hahha semoga nnti bersalin kuranglah bulatnya...
kepada yg bakal mnjadi mama juga marilah sama2 doakn keselamatan masing2 di labour room nnti.. i da nervous ni haah... rasa mcm takut sgt nk bersalin.. tp kenyataan harus dihadapi.. si kecil pun nk tgk dunia jugak kan.. so berthan!!

3 comments:

  1. alhamdulillahhh ..happyyy 4 u my sis cantekkk :)

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :