felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Wednesday, 21 December 2011

bila saya n dia bersama.....

"KAMI"
KAMI : saya dan suami

                                                    

ouh sebenarnya bila kami bersama... kami selalu....
ehemmm.. eheeemm.... hikhik

kami selalu membincngkan mngenai business n masa depan..... wahhh sebenarnya
seronok bila otak kami sama.. tp jujurnya memiliki kemampuan n kelebihan yg berbeza..
pendapat pun slalu xsama...ada aja yg sy buat dia bangkang n dia buat sy bangkang...


sekarang we both decided menumpukan perhatian kpd bidang photography plus he will open new studio aka photo studio soon... pray for us ok! (rezeki anak)
just nk share moment2 yg mmbuatkan hari kami bertambah bhagia walau tgh bekerja n kdg2 pnat kejar ke sini sana... i xnak talk bout wedding yg hubby buat sbb i xikut.. huu mna larat sehari suntuk dgn perut nk ikut .. but if lain2 nya shoot i will follow him as advisor(konon2) hahahha

but its true.. malam setiap kali b4 ada shoot i will makesure both of us buat homework.. usually dia akn byk fikir on angle n all and me akn pikir theme n pose.. (apa yg penting kerjasama)

mari kita lihat hasil perkongsian idea kami... komen dialukan...
Si comel Aleesya sgt mbuatkan kami xkering gusi... mmbuatkan 'kakak n abang'(dia pnggil tau, nmpk sgt kami muda) ni rinduuuu



  keletah n kebijaksanaan raikal also mmbuatkan kami terus nk beli set salindah nk anak cerdik jugak!




seronok kan lihat mereka bergembira... lagi seronok lihat ibu bapa gembira skali dgn hasilnya.... syukur sgt!! wahhhh ini pakej kids photography hanya rm 199.. ibu2 yg nk booking mehhh msg -0172039356

support dari semua adalah keindahan n kebahagiaan terbesar :) thanks all

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :