felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Thursday, 8 December 2011

hello stalker??

alaa ni mesti nk gossip ler kan??hahaa... terkial-kial tgn ni mnulis dsbbkn idea bab nk nyakat org mncurah-curah ke ldg gndum...

eyhh nk lari mna en stalker?? malu letteww kite talk psl awk...
okeh bck to da story sbnrnya xde la nk ngumpat org kt belog hitam manis ni... just tb2 teringat msg sumone kt fb yg mngundang peluh2 di dahi utk dikesat(konon2 terlalu marah) overrr..

hihii this adik.. means guy i tahu ade kena mngena ngn 1 of my follower dr dulu (nma dirahsiakn utk keselmatan beliau,kang kn serbu bhaya nok)
makanya sy telah dihentam dgn kata2 yg mnyatakan rimas dgn gmbr2 yg diupload sy mngenai baby yg kenit di dalam pewot.. alolo sian anak ummi blum lahir dah kna gnggu paparazzi eh? hahaha bukanlah nk ckp kita betul dia salah tp pelik.. i rasa utk ibu mngandung kgembiraan yg nk disampaikan kalo stakat upload gmbar tu alaa apa lah sgt kan? nk sy buat ikut hati stiap 5 minit nk up status fb kata anak sy nk itu.. nk ini n all..

bila dikenang napalah nk marah dorang nih sound2 kita.. kita kna syukur sbb dorang nk sgt amik tahu hal kita smpai ternaik hangin x bersebab.. sy kalo buka je part home tgk org2 yg xdkenali atau xdikhendaki(malas nk block lbih2) i ignorekan n baca pun x.. mata kita ni bkn mcm superman pun bole baca sndirinya.. grr

moralnya kdg2 bila kita bosan tgk blik moment d fb akn ingt apa yg dirasai kt hati saat tu.. mcm diari yg kena tapis sikit... as long i x buat ayat yg mmpu mencederakan mata friend bwh umur and makcik2 yg ats umur... jgnlah pergi mnulih hat yg pelik2 smpai yg terbca jd diam berkaca-kaca mata(menunjukkn reaksi terkejut melampau) so tulislah sesuatu dr hati bkn yg bole bg org rs nk mati yer rerakan.....

post lah sejuta status pun tp pastikan logik n di landasan benar.. na nahhhh jgn dok kutuk org aja kt fb, nnti ade yg comment skali tertambh laks dosa tu.. syaitonnn... hihi okbye

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :