felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Tuesday, 23 August 2011

TAK PERCAYA!

ohh sejak 2 menjak ni sy asyik sibukkan diri sj...
xtahu lah apa yg saya buat tapi saya sibuk sangat..

hurmm untuk yg dah tahu saya tetap nk beritahu lagi sekali.. ohmai..ohmai.. im gettin married soon... ohhh... !
(perasaan yg paling teruja pernah saya rasa)

yes tolonglah PERCAYA even hakikatnya i also ssah NAK PERCAYA since i slalu disalah tafsir sebagai anti lelaki n feminist.. ermmm itu sgt xadil!!PERCAYALAH im normal ok.. ishh.ishh..
so disebabkan byk masa yg diambil oleh myself utk mmPERCAYAi semua nih maka i agak sibuk lately utk menPERCAYA  diri sendiri...
mana nak siapkan hantaran.. mana nk kerja..bunga telur,bunga coklat,cake,baju,.ohhh kena pula skrang ni nk merdeka n raya!
ehh merdeka tahun nih lupa beli bendera < tambahan cerita

ps: kenapa tajuk xde kena mengena ya? sbb I sendiri xtahu nk letak tajuk ape dan selepas melihat banyaknya perkataan PERCAYA maka I dgn yakin nya put tajuk di atas..(SO NOW DAH KENA MENGENA AITE?) :D

jadi saya dgn ini mewarwarkan yg sy sgt lah busy.. tapi blog ni sy xnak biar sepi...
hmm si bakal suami dah cakap lpas kahwin bole lah jadi penulis blog spenuh masa....
ohh ape?? am i going to stop my career?? errmmmm....

nantikan next entri yer...gtg.. mahu keluar cari barang sikit... love n regards fellas! 





2 comments:

  1. Congratss on your wedding.. Semoga Berkekalan ke anak cucu.. Insyaallah..

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :