felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Wednesday, 25 May 2011

haters is our biggest admirers..

yah since 2 3 hari lepas ader jer org yg attack n busuk kn nama i merata-rata.. eheeem2.. i xlsg rasa tergugat, if u think berada kat tempat ini easy n happy..dgn rela hatinya bg u satu peluang merasai kehidupan i..
ya mudah mnjadi model terkenal yg bijak posing n catwalk di sana sini, tp yg mnjaga beratus model mudah ker?
otak yg bijak akn paham apa mkna cikgu n apa mkna pelajar.. yups i love modelling but i xsuka pentas peragaan.. semua yg work kat tmpat i tahu i takut pntas.. owhh sbb tula i gugup bila kna naik pntas secara tb2 atas permintaan vip, but ats dasar profesional.. i buat selamber jer, hikhik... from previous entri truk i dihentam oleh seorang 'peminat setia' i.. heheheh thnks la yer...
i nk clearkan fikiran semua.. i mngajar all da budak skolah bukan menari terhenjut kat stage but kaji dulu itu kami pnya party, i nak dorang enjoy stage... bukan event antarabngsa... btw.. search la kt youtube.. tyra bank also menari terhenjut utk dapat confident masa dia masih kurus dulu..opss!! nw she xkurus tp montel ahhahha...

bermain kata mmg mudah bg sapa2 pun.. haishh kesian i tgk sstgh mnusia yg mngalami tekanan perasaan berlebihan bila melihat usaha i n also bnda pelik2 yg i buat.. hey awk sedar x secara xlsg awk buat sy kagum dgn hasil usaha sy krn mmpu menarik perhatian manusia yg perfect; macam awk.. tahniah sy ucapkn kpd dr sendiri, hehehheheh
sekali lg diingatkan ! sy bukan model yer... sy hari2 stay dalam office mnguruskan all da event yg company dapat.. so mngkin kaki tu agak kaku la kan.. tapi im not kind of person yg akn ngaku kalah walau apa pun jadi, atleast i berani myb sbb tu ramai org support i kot... n i rasa kalo org lain kt tmpat i silap2 pngsan jer tb2 kna naik stage, hehehheh btw.. dalam seratus hnya ade 1 org yg cakap my team xbagus.. jadi xperla.. u taip la comment pjg cam treller pon.. xtergugat mak ni ha nyah... :)


PS/ SAYA CABAR AWAK KE PENTAS PERAGAAN BERSAMA SAYA.. DAT TIME KITA NILAI MANA KENA LETRIK MNA YG KENA BASUH...

..

17 comments:

  1. dia xmungkin akan terima cabaran u.dia cmfrm tak cantik,xda bakat.bakat dia cuma dok depan PC,jd stalker u.haha.kesian dia..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..kalau kau x tergugat,xkn la nk ade entry bodoh neh..kau xperlu nk clearkan fikiran sape2 kalau kau rasa kau betul..lg satu,plis la jgn nk gune nama tyra..kau dgn tyra jauh kot..kau tu syok sendiri..kau tu sesat dalam dunia yg kau cipta..org2 yg ikot kau semua otak lembu..org yg konon2 support kau pon sama lembu..kitorang sedih tgk kau..wake up la weh..panjang sgt ape mimpi kau..

    ReplyDelete
  3. ALLAH MAHA ADIL.ALLAH TAU SIAPA YANG BETOL DAN SIAPA YANG SALAH.SETIAP PERBUATAN JAHAT KITA AKAN MENERIMA BALASAN SETIMPAL.HUKUM ALAM! HENTIKAN LAH PERANGAI BUSUK HATI SESAMA KITA.KALAU BTOL NAK MENJATUHKAN ORANG BKAN DGN MENGUTUK MEMBABI BUTA.TIRU LA MACAM MANA FELINNA BANGUNKAN COMPANY DIA..WE LOVE FELINNA NADEA DAN KAMI BENCI DAN LAKNAT KAU WAHAI BETINA BERHATI BUSUK!

    ReplyDelete
  4. u all neyh di pihak yg btol ke dok anjur event nth ape2.??ckp mcm korang la yg btol sume..

    ReplyDelete
  5. maaf mencelah saudara saudari sekalian.... dunia dah akhir zaman.. yang pakat2 backup benda2 yang terang terangan bercanggah ng nilai2 Islam tu knp... apa yang dapat... Fikir fikirkanlah... maaf kalau sesiapa terasa...

    ReplyDelete
  6. entry neh konon2nya nk tunjuk kt org yg kau kuat,xtergugat,positiv la kannn..padahal aku rasa kalo kau cool,xdaknya kau nk post entry mcm nie..entry kau neh sebenarnya nk pujuk balik hati kau yg tgh gelabah bewak..bangun la dari mimpi bodoh kau neh..

    ReplyDelete
  7. moga yg mngutul akn terima balasan sabar felinna.. mmg sah dorang admirer u

    ReplyDelete
  8. err..nak mencelah..awat letak nama anonymous? pakai nama btol la..bgtau saper korg..baru la btol anak melayu kalo pn nak dok mengutuk..ni da mcm baling batu semunyik tangan..haizz..tak ku sangka masih ramai org melayu yg bacul..LOL..

    ReplyDelete
  9. yaya here (:
    b strong sis ! we all love u ! ignore jea apa dy ckp ! klau dy hebad sgt face to face jelah. wtpa ckp kt alam maya ne kn. dri dy tlampau perfect kot ! ahahaha perfect lah sgt kn ! sapa laa ppuan y hati busuk ne ! memalukan kaum ppuan/ wanita ja !

    ReplyDelete
  10. Aku datangimu
    Bagai seorang kembara
    Seketika singgah
    Diruang dadamu
    Melepas lelah yang terhimpun
    Lantas kuhirup secawan mesra...

    ReplyDelete
  11. ANDA TIDAK DAPAT
    MENGGEMBIRAKAN SEMUA
    ORANG DENGAN HARTA BENDA.
    OLEH ITU GEMBIRAKANLAH
    MEREKA DENGAN SENYUMAN BERSERI DAN IKHLAS LUHUR

    ReplyDelete
  12. Adat berjuang berbagai dugaan harus dilalui
    Apa lagi iri hati dan hasad dengki
    Agar kau tabah dalam menghadapi
    Akhirnya kejayaan jua akan kau kecapi

    ReplyDelete
  13. REBUTLAH LIMA MASA SEBELUM TIBA LIMA MASA,
    MASA MUDAMU SEBELUM TUA,
    MASA SIHATMU SEBELUM SAKIT,
    MASA KAYAMU SEBELUM FAKIR,
    MASA LAPANG SEBELUM SIBUK
    DAN MASA HIDUP SEBELUM MATI.

    ReplyDelete
  14. Banyakkan zikir penenang hati dan doakan sahaja kebaikan bagi yang dengki dan mempunyai niat tidak baik terhadapmu...

    ReplyDelete
  15. Aku engkau engkau aku29 May 2011 at 10:35

    Aku terus disini melakar kata melalui madah ..
    dari tinta maya...
    Tekadku kuat...
    Aku mahu terus berjuang...
    Berjuang dari segala penderitaan..
    Yang bakal aku hadapi...
    Aku mahu selalu begini..
    Teguh,tabah dan tetap disini...

    ReplyDelete
  16. Aku..
    masih disini...
    menyambung perjuangannya..
    buat selama-lamanya..
    andai kata aku berhenti..
    terlintas di minda..
    masihkah ada yang ..
    akan mengambil tempatku ini..
    aku pasrah...
    tujuan ku satu...
    berukhwah dan berdakwah sepertinya...

    ReplyDelete
  17. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :