felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Wednesday, 8 June 2011

to my hubby.....i miss u....



first of all..b, syg mntak maaf xtdo lagi time2 ni.. im really miss u n terjaga so i think i nak u tahu..even tadi i xbyk talk due to penat n xlarat.. i appreciated all da moment u with me when u jaga n support i setiap hari.. walau byk fitnah melanda i.. i xpernah dapat sumone macam u syang..  i bole nmpk thru ur eyes dat u r really loving me b......this quotes n few definition is special 4 u.. i try to make it as sweet as u b...

when im fall inlove with u.. 
When i fall in love, it is a temporary madness. 
It erupts like an earthquake, and then it subsides. 
i have to work out whether my roots are
become so entwined together that it is inconceivable 
that i should ever part.
Because this is what love is....
hubby..bear in mind that..
Love is not breathlessness, it is not excitement,
it is not the desire to mate every second of the day
“Love never claims, it ever gives.
Love ever suffers, 
never resents never revenges itself.”
“Love is patient, love is kind.
It does not envy, it does not boast,
it is not proud. It is not rude,
it is not self-seeking, it is not easily angered,
it keeps no record of wrongs. 
Love does not delight in evil but rejoices with the truth.
It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.”



before this i am a lady who never trust dat love can give me this much happiness but u aredy prove it to me dat miracle is always around...n beuties is on my way hubby...
ur my strength.. biar semua org tahu betapa i hargai setiap pngorbanan u...
xda niat mnunjuk cuma i luahkan apa yg terpendam ...tolonglah jgn salah paham.. sigh.. da takut plak nk mnulis. ni ha. hehhehehe :) positif..positif bru hati tenang....

My heart to you is sacred.. thanks 4 always b there 4 me hubby..moga doa kita akan diperkenankan ALLAH.. AMIN....

kepada kawan2 diluar sana doakanlah jdoh kami berpanjangan..sy takut sbnarnya bercakap lebih2 perihal cinta.. tp biarlah.. sy ada jiwa n persaan n sy nk dia tahu sy ikhlas bersamanya walau selama bersama dia xpernah sakiti saya...setitik zarah pun dia xpernah marah atau curiga dgn sy..tp sy nk gak tulis bg dia tau ygsy n say thnks to my handsome hubby ni :)... sy benar2 rasa dia yg terbaik.. moga xtersalah pilihan kali ni...amin.....

janji saya pada awak encik rafie ramli.. saya akn tetap sayangkan awak n hnya akan setia pada awak!! 
beribu org baca ni b...kalo i xpatuhi.. smua marah i.. hheheh but i kan pencinta setia.. muahs! n im really mean it.. i da dapat y terbaik.. i xperlu mncari lagi.. syukur ya allah alhamdulillah...

im da luckiest women in da world!!!!!






4 comments:

  1. moga jodoh awak berpanjangan dgn encik rafie ya.. :)

    ReplyDelete
  2. may ALLAH bless both of u.. :)hargai dia selagi masih ada.. :D

    ReplyDelete
  3. semoga jodoh berpanjangan..kak nadea, tayah takot nk tulis...ni blog akak, so suka hati akak lah nk tulis ape,..siapa yg tak suka, tak payah bc..kan kan kan.. jd jgn takot ek kak..heheh :)
    get we1l soon.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :