felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Monday, 30 April 2012

safia asman 2

macam xsangka masih ada lagi ex tunang yg berhati mulia... doakan kejayaan beliau


thnks utk pnyertaan ke-2 bg "giving away contest"
rm1750 free photography wedding by Raffelinna Photography.. hadiah istimewa dari Rafie Ramli sempena birthday dia ♥ yg berminat nk join.. inbox me or husband ur story, bole bg hadiah kat kakak atau abang atau sesapa gak.. tarikh tutup 27hb and utk wedding 2012 only!
eyh xyah like2 pon xpe just share mngenai... pertandingan ni bg semua yg nk kahwin bole join ..




"happy blated birthday to upcoming dady n congratz in advance to both of you for the upcoming boboi..hehehe..actually, im joining this pown sebab mana lah nak taw kot ada rezeki boleh menang kan..hihihi, lagipown if menang sekalipown this prize not fer my wedding..but more to as hadiah perkahwinan for my ex fiancee..it should this year will be my wedding ceremony with him, tapi..kita hanya merancang ALLAH yang menentukan segala galanya kan..maybe ta da jodoh antara kami..kami bertunang hampir 2 tahun n it should this year kami tamatkan semua neh ke jinjang pelamin, tapi 2 lah..da ta de jodoh..genap je usia 2 tahun our engagement, terputus ditengah jalan akibat ketidakserasian maybe..and after 2month we broke up, dia bertunang sekali lagi dengan insan pilihan hatinya..yes n yes im feeling so bad with that news, but who am i to against takdir ALLAH right, so i terima dengan hati yang terbuka..n once again, ive got a news , yang mereka akan melangsungkan perkahwinan by this 15july2012..terasa tamparan hangat melekat di pipi dengan berita tu..sangat sangat cepat suma neh berlaku..terasa mcm baru semalam kami bersama, n now..he getting married with someone else..tapi what should i do..?? i hanya boleh mendoakan kebahagiaan mereka dari kejauhan saja..yes, mmg sakit n perit..tapi andai itu takdirNYA..tiada siapa dapat merubahnya kan...
n why should i menang this prize..because i juz nak hadiahkan hadiah neh untuk hari perkahwinan mereka nanti..maybe i akan rasa much better, bila tengok org yg kita syg bahagia dgn insan yg dia pilih..even its too hard to adapt it..neh ja yang mampu i bagi kalau i menang this prize...

2 comments:

  1. apakah no fon gadis ini?
    apakah url fb gadis ini?
    siapakah sebenarnya gadis yang berhati mulia ini?
    adakah beliau "spesis hampir pupus" yang pernah keluar dalam entry sebelum ni?
    saya sangat ingin berkenalan dengan gadis ini..

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :