felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Sunday, 29 April 2012

mawar ismail

perlu baca! and like and share jika suka!
such a nice,romantic,and sgtlah lah touching nak nangis mak labu baca.. ♥

thnks utk pnyertaan pertama bg "giving away contest"
rm1750 free photography wedding by Raffelinna Photography.. hadiah istimewa dari Rafie Ramli sempena birthday dia ♥ yg berminat nk join.. inbox me or husband ur story, bole bg hadiah kat kakak atau abang atau sesapa gak.. tarikh tutup 27hb and utk wedding 2012 only!
eyh xyah like2 pon xpe just share mngenai... pertandingan ni bg semua yg nk kahwin bole join ..


~god's precious gift~
"hehe....just wanna try my luck with the free wedding fotographers… =) [=)]
hye dearie Felinna n Hubby,
once upon a time there was an ugly duckling girl who always ask Allah swt, why...why are You not sending me a man of my own... ever since high school the only love that i know is one sided love....nobody fell for me as hell yeah there is many more beautiful girls around...i have a lot of beautiful girls around me...my best friends...comparing me to them is like "langit & bumi"....BUT still, i'm happy with my life, i have perfect parents, beautiful n loving sisters...Alhamdulillah....i believe in God's promises... “jodoh ditentukan sedari usia kita 4 bulan di dalam kandungan ibu”…pasti….yakin..memang akan ada jodoh aku…cuma dimana, masih belum pasti…. I’m waiting ….. 23yrs old…none…….24 years old…..none……at last at 26 years old….he found me….my perfect man….perfect in terms of that he accept the big fat me, he accept every single little things on me…..the man who sees my weaknesses as his strength to carry on…..the man who said “the beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair…. the beauty of a woman must be seen in her eyes, because that is the doorway to her heart – the place where love resides.” At that time… I feel very beautiful…no more ugly duckling me….only beautiful Ismawarni….. I thank God every night since I found him… he came into my life when everything seemed so dark but he provided the light to find my way. I’ve never been so certain of anything in my life like I am of ours…. he has totally changed my outlook in life and I thank him for that. I never thought that someone could love me like he does, but guess what? I love him that much too. I feel as if I’m walking over clouds just thinking about him….. He make my life complete. I know people said that we could do foolish things while in love, but you know what? With him I wouldn’t mind being a fool for the rest of my life…. I know that others looking into our relationship might think that we’re saying too many foolish things too soon but they just don’t know how we feel about each other…. he told me that I’m the right one. I cannot tell how good that made me feels…. I am waiting for the days to make our dreams come true…. I’ll wait for him for a lifetime if Allah wants me to. Do you know why? Because he is the only one who sees me while I am invisible to others. …Today, I promise that I would do anything in my power to make him a great person, outstanding father and loving husband….. Till 19 Dec 2012 comes…please pray for our happiness…. Wani ♥ [♥] Anwar…..
Why do we deserve to win?
Its actually my parents deserve to win this free wedding photographers…my parents have worked so hard to raise me to who I am today and i want them to be able to relax and enjoy themselves. My parents had sacrificed a lot to me…paying for my master fees, which cost thousands of RM…. God blessed me with the most wonderful parents! Both of us are not from a rich family…plus, I’m still studying which make it hard for me to finance my wedding without monthly income….Everyone keeps telling us to have a small wedding to help with expenses but there is just no way when the both of us have huge families and not to mention tons of friends. We don’t want to leave anyone out of one of the most important days of our lives!
When I think to myself of why we “deserve” to win, its hard for me to think of anything else but our parents. Both sets of our parents have gone through so much to raise us and make us who we are today. This wedding picture would be more of a gift to them. Our parents are the ones who have had to take risks and suffer in an effort to provide their children with a good life. Lastly, having a wedding photographer is important to us because we want to be able to capture every aspect and moment that occurs. We realize that this day and opportunity only happens once. We want our wedding picture to bring back every single memory of our wedding day, from the taste of our cake to the last dance. We want to be able to remember every emotion, from seeing each other for the first time after Nikah to hugging our parents for their blessing….
lots of love from,"

Wani ♥ [♥] Anwar


1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :