felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Tuesday, 6 March 2012

rasa hati seorang bakal ummi : makin sarat n berat...

salam... :)
seronok sbnarnya mnulis bila hati tgh sedih n btw hello supporters n haters!
to supporters: thnks dgn smua yg diberi n di share with me.. lot of msg inside my inbox shows how good malaysian are...
to haters: i knw u will read this..especially silence haters which i xknal.. thnks for hating me.. dunno why but i guess u sndri xtahu napa u bnci i.. but deep inside i tahu u are good person utk menilai mnusia bkn berdasarkan mulut2 luar sj..

heyy being me? i xbyk kawan since that i rsa im just being me sbb kdg2 xsemua org mnghadapi hdup dgn senang.. me? im having lots of obstacle in my life which kdg2 takut nk bg org masuk dekat... ujian yg dtg dekat i kdg2 melemah n mmbuatkan i terduduk  tp bila kenang2 balik semua ni xjadi kat org lain but me sbb apa? sbb Allah syg sayee.....
hhee bkn ujian macam mana.. ujian yg mmbuatkan kdg2 bnda xsalah akn nmpk seolah im wrong n bila jd cm tu mmg geram tp bila lama2 br tahu napa its happened.. sbb nk bg i strong enough face dunia yg lagi teruk di masa depan aite? so those yg blum mngenali me .. u can text or talk to me.. im not like my cover mayb look arrogant n all but im such a nice lady wahh gituu ahhahahah.. sy sgt nice bila org nice ngn saya ya kalo xnice still bole nice bila tahap kesabaran msh ada....

ohh bercakap mngenai besar.. yups makin mmbesar badan makin sarat makin xlarat.. makin hari makin byk dugaan yg datang.. shud proud of myself cause hnya tears yg kluar bersama kekecewaan n kesediham.. xda maki hamun atau pergi cari org gaduh2 ... i told u i am a nice person.. kehkeh... xlahh kalo org buat jahat ni kita doakan yg jahat kat dia pun xkn diperkenan so btter xyah nk g jadi sama jahat..abaikan je

cuma tlg ya para haters yg mmbuatkan sy rs macam artis ni...for da time being my baby x bersalah..he is innocent n u dunt have any right to judge me n mylife so y dont u leave me alone with my family? stop creating rumors n giving me tears? i perlu bg hdup yg smpurna to my future son.. xkesian ke baby dlm perut asik nangis kalo u guys asik bg ummi nya sedih? skejap je lagi.. nk msuk bulan 5 dah nk beranak dah mak labu ni... :) stop hurting me ok?

hurmm

entah xtahu sbnarnya entri ni utk apa.. tp kpd yg mmbaca n mndengar luahan ni smoga mmbaca dgn fikiran yg postif ya,,,ya sy sdg bersedih thnks haters :)

2 comments:

  1. Wat dek je la. manusia kan rambut ja sama blonde, hati suci hati karat siapa la yang tahu.

    ReplyDelete
  2. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :