felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Tuesday, 21 February 2012

bila mak labu nk menyegak....

SY NK BERKONGSI SEDIKIT.. :)

OK GAMBAR NI DA UPLOAD HR TU TP DI UPLOAD SEMULA SBB NK TNJUK CONTOH..
oke2.. ni gmbr sebelum n selepas.. abaikan pipi yg kian mmbesar tu.. time2 mngandung ni la nk naikkan berat sbyak mngkin kan?(cehh alasan)
ok btw lihat kulit.. nmpk2? xda jerawat gituew.. ahhaha promosi.. eh bkn nk ckp muka lawa kulit segak tp nk puji vitamin c yg sy jual.. muka nmpk sihat kulit xkusam macam dulu2 dah.. yakin walau x makeup.. kulit yg pnting.. muka xlawa xpe.. kulit sihat smua nmpk moleks..

ehh yg sebelah sy pakai foundation supra yg diwar2kan moleks tu... nk tgk berkesan x> check n like link ni utk testimoni pngguna




so sy nk suggest la smua ni bila jd duta pesona idaman qaseh ni sy sgt2 berterima kasih kpd kisma yg byk mmbuka pintu rezeki n mmberi peluang sy kelihatan lbih yakin n jelita n mbantu org kat luar sn juga yakin ngn produk yg dikeluarkan..k.isma da dianggap mcm my own sister.. thnks to her 4 everything nak lawat butik dia meh kat baling..

eh raffelinna studio/ printing/gallery pun da siap tggu nk rasmi aja.. wait ya!


anda nak cantik? lebih putih gebu, jelita? sihatt???hhe sy jamin ia berkesan dgn hrga yg berpatutan n sgtlah bole dibeli oleh semua and also kuliti dari doctor pakar itu jaminan utama.. bkn searang vitamin c.. tnpa collagen merbahaya ianya sgt bagus utk kesihatan..
hubungi 0125770043 utk keterangan lanjut

2 comments:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat saudara punya permasalahan ekonomi: hub aki santoro,karna saya sudah membuktikan bantuan aki santoro yang berminat,hub aki santoro di nomor 0823 1294 9955, atau KLIK DI SINI

      Delete

jom coret-coret da comment here :