felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Sunday, 4 December 2011

mencintaimu....(mesti baca)

hah ini ala2 nk post yg jiwang gitu kan.. ha mmg kna mngena psl cinta.. tp xlah terlalu jiwang..
sedar x sedar da masuk bulan ke 4 perkahwinan.. mcm mimpi aja.. still rasa diri ni single. ahaa.. xlahh mesti lah sistem tnggunjawab tu da ada..ssah nk rasa single bila double n now triple.. grr

btw, sebenarnya 1hb12 hr tu masuk lah bulan ke 4 kami sbg suami isteri... syukur,rumahtangga dilayari dgn kasih sayang, just nk share pngalaman sedikit kat anda2 yg bercinta.. putus cinta atau serik dlm cinta..

sbenarnya i n hubby knal hnya 1 bulan n bercinta 2 bulan terus masuk merisik and bertunang, at 1st as uoll knw i still maintain men'single'kan diri ats sbb cerita2 lama yg mmbuatkn i serik nk bercinta..dulu ada gak salah kan diri sbb asyik kna ngn lelaki so rasa nya lah mmg kita jahat as apa yg org slalu pikir.. yerla lpas muhasabah diri mncari slah even tercari gk apala slh diperlaku sedemikian(chewahh ayat pasrah) yerlah da asyik2 kna belasah.. kna hentam,kna buat ngn si ex mna nya xrasa mayb kita ni yg salah in fact iv try my best to be da best, but cerita yg nk disampaikan kat sini is not that,

i nak anda yg mnyalahkan diri even tahu anda xsalah supaya selalu fikir mungkin kita ditemukan ngn 'makhluk perosak' sedemikian ats sbb nk ditemukan dgn manusia spesies hampir pupus yg baik n mnjaga kita sepenuh hati...

i found my spesies hampir pupus aredy! yeayy



bkn nk mendabik dada atau menambah perisa dlm cerita but yes, i found 1 and he is my husband, xpernah tinggi suara,xpernah masam muka LAMA2(hehe sdgkan lidah lagi tergigit),ringan tulang dlm apa kerja pun,cepat meminta n menerima maaf.sukar melenting xbersebab, xpernah meminta-minta.. cool aja kerja nya, huhu

kdg2 rasa mcm xdeserve plak dia tp bila kenang smula apa yg pernah dialami n kesakitan yg pernah dihadapi maka i rasa i layak bersama dia sbb ujian yg dtg sblum ni kat i dah ditempuhi dgn smpurna... amin..

memang kisah kami belum panjang n masih berbunga2 tp syukur utk permulaan yg indah n ditambah dgn kehadiran bakal junior dlm perut yg bakal mngisi ruang2 kosong kebhagiaan kami sy sgt syukur...

xpernah terlintas dlm hati utk menerima semua kegembiraan ni dlm masa yg singkat selepas kekecewaan lampau.. tp Allah maha adill dia berikan apa yg selayaknya utk umatnya...

jd kpd yg kecewa dgn cinta jgn putus asa terus mnjadi baik n jgn berdendam n balas kpd org lain hnya sbb anda teraniaya... mungkin suatu hari akn ada yg baik utk anda di luar sana...

yang penting kita bahagia.. biar apa org luar kata.. kita senyum aja... salam

TERIMA KASIH SUAMI UTK PERMULAAN BAHTERA YANG SANGAT BAHAGIA...

3 comments:

  1. dah putus asa nk becinta..mmg btol apa kata sis..bila kecewa rasa berdendam tu ada..tapi stlh apa yg sis kata..makluk yg hampir pupus akan dtg dlm hidup kita stlh apa yg kita lalui..make me smile and fikir Tuhan tu masih sayang saya..mungkin dia hanya nak uji saya untuk berikan lelaki yg terbaik untuk saya..tanks sis..nice enty !

    ReplyDelete
  2. yes kna yakin n kna faham napa kdg2 kita diuji mcm tu syg.. sabar ya...

    ReplyDelete
  3. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :