felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Sunday, 4 December 2011

buah tangan rakan facebook...

salam.. ouhh rasa lama sgt xjengah blog ni smpai kan dah hmpir terlupa password..

heehee kalo si suami x terfikir nk buat blog maka i pun xterasa nk online tambah2 internet br sgt bole digunakan.. slama ni guna hp ajee.. :(

diharap smua rakan2 blog sihat eh.. musim knduri ni makan byk2 sikit.. hehe
ok berbalik kpd tajuk dia ats.. i would like to say thnks to few of my followers kat blog also kwn2 d fb yg mmg xprnah jmpa but byk bg support..
haishh hari i ade dapat 1 kjutan from this girl.. dia jadikan mypic as dia punya final project n da rsult is...

tarraaaaa.... seni kan?.

  credit to azura azizan... hehe.. sgtlah terharu akak ni ha..

and last 2weeks i dapat another kejutan... adik cantik ni dah tlg buat header br mngantikan header blog i yg da lusuh tu.. hihiii thnks adik sharifah samirah utk kerja tgn yg sgt creative....

sorry lmbt i nk update yer dear...ok ini lahh hasil kreatif adik kita..

sbenarnya kita mmg xsaling mngenali malah jauh sekali i terminta utk diberi semua ni but ats keprihatan masyarakat kita i rs mmg sgt berbangga cause msh rmai yg sudi memberi sesuatu like this.. ini adlah hadiah terhebat.. i cant say much but ALLAH jer balas jasa kalian k..

utk semua yg mmbaca n mngikuti cerita i dr awal lag thnks.. byk yg try add my fb n inbox ckp from blog n i still x approve.. ok.. yg mcm tu i akn try approve.. so kpd yg dah add tp blum approve sudi2lah inbox utk berikan kepastian kita bolehh mnjadi kawan yg baik.. eheeemm.. heheh bkn apa.. ada limit sikit ja lagi i nya friend list... so kna pilih yg bnar2 nk berkawan bkn berlawan...

ok salam from me n nantikan next entri n mayb dlm masa terdekat akn dilaksanakan janji2 manisku.. thnks krn still sudi follow my blog....

3 comments:

  1. sama-sama kak..hahaha
    trjumpa plak blog ni..:)

    ReplyDelete
  2. belog akak adik xmo buat ke..hewhewheww gurauu ye dik ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :