felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Sunday, 2 October 2011

menunggu....

kadang2 terlupa sekejap yg kite ni bini org... hurmm bkn sbb apa sbb cepat sgt msa berlalu.. br smalam rasanya sisuami mngusik nk ngorat gituu hari ni.. dah ada depan mata, pejam celik pejam celik kan?



bila bersuami n berbadan dua.. mmg la tersangat mncabar..apa yg diberi kpd hdup dulu dah xsama mcm skarang.. now nk buat apa pikir laki.. pikir baby...
hilang taring msa muda.. hati jd lmbut bila tgk lembutnya suara suami bercakap.. haishh dulu selalu pikir... ada lagi ker lelaki mcm ni.. tp bila dah dpt syukur teramat... hmm ini anugerah plg bernilai...

pnat rsanya mnunggu si baby mmbesar... cepatlahhh anakku... hihik... another 2days 4 next checkup moga2 dapatlah tgk apa dlm perut dah 3times hampa xdapat tgk apa2...doc ckp "too early" ") nk buat cemna doc sy excited lbihhh


oklah.. just pnat mngemas so check google nama sendiri (perasan lah ada org nk potpet bout me kan but yes mmg ade).. n for those yg i dah ltakkn link kat mywallbout pnulisan uoll sgtlah dihargai... even i ni da jrg memblogkan dri kerana masalah ksihatan yg mcm jeles aje tuu so i xsngka msh ada yg menunggu my entri..apakah kupasan yg diidami anda semua ya... jeng..jeng..

5 comments:

  1. hi kak fellina. im from facebook.dian? remember? hehe. hope u and baby sehat je :)))

    ReplyDelete
  2. pepol..lack of idea nk update apa,,any idea?

    ReplyDelete
  3. dian:hyee sis.. me n baby sihay jer syg n u??

    ReplyDelete
  4. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :