felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Wednesday, 1 April 2015

Kenapa tetiba ni? buang tebiat ka?

Salam and HI !

Kepada yg baru ja jenguk ke blog ni senkiu tau.. kakfel terharu sgt sbb korang rajin tekan klik n membaca penulisan saterawati macam kakfel ni .. kuikuikui
Ok sebenarnya dah lama sgt nak beri nafas baru kepada blog ni tapi dek kerana malas malah banyak alasan so jadilah pekasam sat blog kakfel. 

okeh sedikit cerita kenapa gatai tangan nak menulih hari ni.. sebab nya kakfel rasa dulu masa muda2 kakfel selalu express feeling sini rasa macam ada daya tarikan magnetik ngan pembaca2, jiwa rasa tenang sgt2.. dan thanks sgt kepada org yg follow retis bernama felinna ni.. moahaha.

ni just buat entry ni nak survey.. chuoolss nak membaca tak kalau kakfel nak buat tips kaya,tips hijrah,resepi makanan,tips anak,tips tips tips..... 

cer komen sikit..kalau masih ada 1 ke 2 ke 3 org ke kakfel tau la yg pembaca smeua masih setia bersama kakfel... 

ok nanti kita buat entry yg best.. so sapa nak baca nih?

yg ikhlas ,
felinna nadea (felinna beauty) (hijrah by felinna)


16 comments:

  1. Assalamualaikum.. saya baru tahu fel ada blog.. salam singgah yer fel, ada masa singgah lah blog saya juga.. semoga kita sama2 boleh berhijrah ke arah yg lebih baik.. bangga dengan pencapaian fel .. :)

    ReplyDelete
  2. nak sgt². hehehe.

    ReplyDelete
  3. PASAL SUME KAK FEL..TIPS KAYA TIPS HIJRAH TIPS DIDIK ANAK..SEMUALAH..HEHEHE

    ReplyDelete
  4. tgh tggu kak fel update entry baru...jan lp kak fel.hehehe

    ReplyDelete
  5. Sentiasa baca coretan k.fel di ig.page.fb dan sini!!

    ReplyDelete
  6. kak fel, teruskan berblogging.. peminat setia

    ReplyDelete
  7. nak2 please update selalu..tq

    ReplyDelete
  8. Wat la kak...
    kami pun nk brjaya mcm kak fel

    ReplyDelete
  9. Nak ....suka sgt baca blog fel

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :