felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Monday, 12 September 2011

bila org kita bergaduh....

hmm amboi2 tajuk.. hat ni cam gosip2 liar gitu..
xda lah semalam dok tgh lpak ngn suami,fajehan n muadz di satu rstoran tb2 dari topik gaduh sana sini.. trus ada org pompuan gadoh depan kami..

ha lbih kurang cmni la cara depa gadoh..


xda la smpai cmni.. sbnarnya tgk baling3 gelas n tengking2 jer.. xtau sbb nya n knapa.. xnak amik tahu pun sbnarnya but da ada kat situ trdengar kna la amik tahu gak.. kot2 knal ka kwan ker... uishh tp im not part of the story..

just tringat seorang ibu ni.. yg mmg asyik la bercerita pasal si felinna... pelik mmg pelik.. krja lain myb dia dah xda dulu2 kalo dtunjuk msg dia bkn main mntak maaf.. tp bila tb2 dia still cerita bkn2 trfikir gak oleh akal n fikiran adakah dia ikhlas atau lakonan semata... mmg sukar sbnarnya kita nk tafsir hati budi org kan? tp bila knang apa yg diajar dulu.. bukankah memaafkan n meminta maaf brmksud melupakan n mnbus silap lampau.. kalo stakat maaf di mulut tp dibelakang still buat lagii... ingat lah maaf anda hnya utk yg sebelum minta maaf tp yg slepas tu dikira dosa buat anda n pahala bagi saya... huishh2.... free2 aja dpt itu pahala.. haaa xnak sy dpt pahala free stof talking behind my back!"


ohh balik cerita gadoh.. ni bkn kata pmpuan ngn pompuan.. yg laki ngn pompuan pun gado gak..

kalo gadoo gambar camni la... ha kan2?






tapi entri ni akn diceritakan next.. xmau janji bila... so keep on checking ya...
ehh sblum habis jom la kita saling sayang mnyayang.. :)





jomlah kita saling mngasihiii jgn nk gado2 xbaikk woooo.... jom2 nk berkasih syg sat.. out zassss

1 comment:

  1. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :