felinna nadea ed fattah

felinna nadea ed fattah
Insan yg malu dengan diri sendiri dan berusaha utk menjadi yg lebih baik lagi..memilih utk berada lebih dekat dengan ALLAH,Meminjam seketika kesenangan dunia dan berimpian utk berkongsi bersama semua...

Sunday, 31 July 2011

Lama x jd samad said! many words..


Will start with my point of view yah... "Successful people are always looking for opportunities to help others. 

Unsuccessful people are always asking, "What's in it for me?" So.. I am thinkin of sumtin which might hurt me but will shine others... :) unfair??? What? Again? Hallo2? Hehehhehe btw I rasa kite kna cenggitu kekadang... Cause, kalo kite asik 'jual ikan' aka selfish sape kah mahu menunda(ok not really sure btul ker my word) keranda kita masa da dipnggil Ilahi.. 

Biar dicemuh ketika masih hidup jgn di biar ketika mahu mnghadap Ilahi..ape pun yg trjadi, I'm so proud of myself by having lots of loyal sis n bro(esp: from my agency) yg xprnah hlg walau ape jd kat I.. Mngkin ke depan kita xnmpk tp I will promise yg I will neva take all dis as my comfortable zone and akn sntiasa mmperbaiki dri... 

Yes2.... I am who I am... N I'm changing for better.. InsyaAllah... Let's help each other... Last but not least'(wahh dah cam karangan tme skola dulu kan??) Hahahaha ok2 gtg.. Sje nk semak page with all semak words here since lama x nulih nk tgk gak still typo2 or not.. Hahahhaha.. Eh2! But jap2... Jgn lari topik!!! 

INGAT "Conduct yourself in this world, as if you are here to stay forever; prepare for eternity as if you have to die tomorrow." Bak kata pepatah org dulo2!!! A tree with lots of fruit is always bent low. Stay humble... Kira lagi berisi lg menunduk..( Bukan badan berisi na, means kalo kita rasa diri hebat,jgnlah nk show off..) Ingat lah nk Offline tu bila2 masa aje.. 

Sy x menuju kpd sesiapa notes ini! Ni dok tgh ceramah diri sendiri ni ha!!! Cakap smbil tgk cermin!! Hehehhehe btw if u think dis will inspire u.. Great thenn.. Lots of love... Thnks 4 reading.. :D

7 comments:

  1. :) manusia takkan puas tgk org lain berjaya.. kan? anyway.. always support you! :)

    ReplyDelete
  2. salam .. akak kiter suke la tgk cara akak pakai tudung.. ajarkn boleyh ???

    ReplyDelete
  3. lgh: yahh biarkan yg doakan kita gagal... tp kita jgn gagal

    ReplyDelete
  4. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

jom coret-coret da comment here :